Logo

Bekkasiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dobbeltbekkasin (Gallinago gallinago)
Enkeltbekkasin (Limnocryptes minimus)

Jagttid: 1. sept. - 31. dec.
Jagtudbytte pr. år: ca. 20.000
Handel med bekkasiner er ikke tilladt.

De to arter af bekkasiner er sammen med skovsneppen de eneste jagtbare vadefugle. De er karakteristiske ved det meget lange næb. Bekkasiner er som spisevildt meget lækre, men også meget små. Enkeltbekkasinen er næppe større end en gråspurv - dobbeltbekkasinen lidt større, med en vægt på 100-150 gram.
Bekkasiner skal plukkes, da skindet giver noget af den gode smag. Tilberedning kan ske som snepper.

Tekst af: Carl Grønbjerg
For mere viden om vildt og opskrifter, se/køb bogen: Hvor vildt kan det blive...
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her