Logo

Basmatiris blandet med vilde ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En blanding af hvide, langkornede basmatiris og mørkebrune/sorte, langkornede vilde ris. Klæber ikke sammen efter kogning. Et relativt nyt blandingsprodukt, der er udviklet i Europa, hvor man værdsætter, at blandingen er nem og hurtig at koge og yderst rimelig i pris (skønt begge rissortet er førsteklasses). De to slags ris er forbehandlet hver for sig, så de bliver møre samtidig.
Kan købes: i velassorterede supermarkeder, visse helsekost- og delikatesseforretninger. Tilberedning: koges i 20-2S min.- dvs. langt kortere end alm. vilde ris. Absorberings eller afdrypningsmetoden, riskoger eller mikrobølgeovn - se: Tilberedning af ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her