Logo

Bageferment

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Det er økologisk grahamsmel, ærtemel, udvalgte honningtyper og vand som har gennemgået en gæringsproces, hvorefter det er tørret og formalet.
Det, der adskiller bageferment fra gær, er en større andel af en speciel mælkesyrebakterie (pediococcus pentosaceus) og en anden type gærcelle end almindelig bage gær.
Bageferment fremstilles i Tyskland og forhandles af bageriet Aurion, hvor hvis hjemmeside, du kan se en liste over forhandlere i Danmark.
Facebook
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.