Logo

Baba

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
kage bagt af gærhævet hvedemelsdej i form af en ring, som en savarin, en højere, cirkulær stubform eller i små portionsudgaver af samme. Tilsættes ofte korender. Efter bagning overhældes kagen med sukkervand tilsat rom eller kirsch og dekoreres med glaserede frugter og kandiseret kvan. Kagen siges at stamme fra hoffet i Nancy hos den landflygtige polske konge Stanislaus Leszczinski (1677-1766, svigerfader til Ludvig 15.) og er opkaldt efter Ali Baba fra kongens yndlingslekture Tusind og en nat.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her