Logo

Bündnerfleisch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Schweizisk og tysk specialitet. Saltet og lufttørret oksefilet (andre kødstykker ses dog også anvendt og opkaldt det samme) uden fedt. Bruges oftest naturel som forret i meget tynde skiver. Serveres med fødteks. marinede grillede artiskokker, som fås på dåse eller i vacuum.
Denne kraftigt krydrede, lufttørrede oksekød, der ligner pastrami, er dækket af et krydret lag. Skæres meget tyndt og spises som det er eller steges let.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.