Logo

Artiskokbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Friske artiskokker kan i sæsonen købes overalt i Danmark, men den lækre bund kan købes på dåse hele året.

Artiskokbunden er skålformet og er derfor velegnet til at serveres som forret, med fyld af fødteks. paté med portvinssky, eller en seafood cocktail. De mindre bunde, som normalt sælges i høje slanke dåser, anvendes ofte som tilbehør til vildtretter, hvor de kan fyldes med Waldorfsalat, eller en krydret kastaniepuré.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.403 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her