Logo

Anispeber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Xanthoxylum piperitum, sichuanpeber, et vigtigt og udbredt kinesisk krydderi, særligt typisk for vestkøkkenet (Sichuan-køkkenet). Det er tørrede bær af en busk af rudefamilien, og således ikke beslægtet med peber eller spansk peber. Kryddereffekten udløses ved at riste de groftknuste bær og deres skaller. Se også kinesisk køkken og fem krydderier.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her