Logo

Ananaskirsebær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ananaskirsebær (Physalis) er små, runde, orangegule frugter omsluttet af et papirtyndt bladhylster. Hele frugten spises, både skal og de små kerner indeni. Frugtkødet er blødt og saftigt og minder lidt om modne stikkelsbær.
De er gode og dekorative på en cheesecake eller i en frugtsalat. En anden ide er at trække bladene tilbage og bruge dem til at holde i, mens man dypper frugterne i smeltet choko­lade.
De har fået deres tilnavn 'kap-stikkelsbær', fordi de tidligere dyrkedes langs med skibs­ruterne, bl.a. på Kap det Gode Håb, for at afhjælpe skørbug blandt søfolkene.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!