Logo

Akaciehonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Akaciehonning


Akaciehonning: bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, opr. australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter, som nu dyrkes på Balkan, i Frankrig og Italien, og som ofte fejlagtigt betegnes mimose. Honningen pasteuriseres og, handles som en tyktflydende lys gullig væske, som ikke krystalliserer ved henstand. Den anvendes i bagværk, konfekt, madretter og desserter.

Se også honning.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• finsprit rektificeret ætylalkohol ...
• Ludhiana by i Indien
• maroner spiselige kastanier

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os