Logo

Akaciehonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Akaciehonning


Akaciehonning: bihonning, overvejende af nektar fra blomsterne af den, opr. australske, akacie (Acacia decurrens) og nærtstående arter, som nu dyrkes på Balkan, i Frankrig og Italien, og som ofte fejlagtigt betegnes mimose. Honningen pasteuriseres og, handles som en tyktflydende lys gullig væske, som ikke krystalliserer ved henstand. Den anvendes i bagværk, konfekt, madretter og desserter.

Se også honning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her