Logo

Ajvar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ajvar


En specialitet fra Balkan-området. Det er en koncentreret pasta af grønsager, hvor rød peberfrugt er dominerende. Ajvar kan nydes som en lille ret, strøet med sorte eller grønne oliven og et godt landbrød passer godt til denne pasta.


Ajvar er en creme af blendede peberfrugter, løg og auberginer, krydret med chili og hvidløg og rørt med olivenolie.
Den fås på glas i indvandrerbutikkerne og kan opbevares i køleskabet til sandwiches, dip eller til at komme i en sauce.  

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• glasfibre anvendes til brand-og kemikaliebestandige tekstiler, til armering af større...
• Congreve, William engelsk dramatiker
• mitokondrier i den levende celle afgrænsede, ofte stavformede strukturer

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Smæk insektet!