Logo

Agar agar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agar agar

En gelatine der er lavet af forskellige slags tang. Kan købes som et fint, hvidt pulver, i tråde, stænger eller flager. Efter opblødning kan agar-agarstænger bruges i salater.

 

Agar agar er et stivelsesmiddel udvundet af en særlig type tang, og det bruges ofte i vegetarisk madlavning, i stedet for husblas, der er fremstillet af dyrebrusk.

Agar agar bevarer konsistensen under opvarmning

Agar agar er et geleringsmiddel, der kan tåle at koge.

Kan købes i kinesiske specialbutikker, bl.a. hos Den kinesiske Købmand på Nørrevold i København.


Agar agar (malajisk): gelé af pulveriserede havalger, kogt ud med vand. Fremstilles især i Japan og Californien; anvendes som stivemiddel i fødevareindustrien, som næringssubstrat for bakteriekulturer, som appretur og som tilsætning til afføringsmidler.


.........................................................................................................….



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her